KONCEPTET

BOHORETREAT Spirituella hem skapades år 2019 med visionen att representera lugn, inspiration och sprida kunskap om naturliga vägar att nå sitt inre och lära känna sig själv bättre i harmonisk atmosfär. Med mål att varje människa ska se sin unika förmåga att själv finna kraften som lever inuti när balans kan infinna sig. BOHORETREAT Spirituella hem är en plats dit du kan vända dig för energibehandlingar som Kristallhealing samt Spirituella event, Workshops och Retreats både privat och för företag. Med kärlek till inredning, dofter och vackra detaljer och en filosofi att energi finns överallt och påverkar oss i stort - har även det sin naturliga del av konceptet. I Webbutiken och i Showroomet på kattholmen hittar du varorna att omfamna under din resa för ett medvetet varande. För dig att skapa ett harmoniskt hem i vardagen. Inuti och runt dig.  Ditt Spirituella hem. 

 

OM MIG

Naturen och dess element har alltid fascinerat mig. Även musiken och sångens läkande toner. Likaså dofter, vackra föremål och inredning av naturliga former och ursprung. Jag tror på att samla det bästa av allt och att du kan läkas och stärkas av att omringas harmonisk energi. Det du tycker om, det du tycker är vackert eller har en fin historia. Att energi är flödande och finns överallt. Vi är energi. Vi påverkas och vi kan påverka. Kristaller och stenar har jag favoriserat sedan barnsben för dess förföriska yttre och känsla av magi. Vänner till familjen lät tidigt stenarna finna sin väg till mig via gåvor vid min födsel. Nära mig samlades också stenar och naturliga skatter som drivved och sten i varje hörn av min barndom. Och mina egna samlingar kom att växa med mig. Vilken väg jag än valde att vandra tycktes stigarna alltid leda till att omringas de färgstarka verktyget- kristaller. Runt mig glimrade strålarna av samlingarna som berättade att det fanns så mycket mer att upptäcka inuti utöver dess skönhet.  I vuxen ålder, efter många år av djup kommunikation med mitt inre och just hemkommen från en Grekisk ö där jag hade landat i min egen stillhet- var jag redo att öppna upp för det som fanns framför mig. Då korsades min väg med en mycket vis kvinna. Hon lärde mig att knyta an till kristallstenarnas inneboende energi som kraftfullt verktyg att balansera, läka och energisätta kroppen i ett samspel. Jag fick studera hur jag i samverkan med kristallerna kan hjälpa och stödja andra under sin resa att nå sitt inre för ett medvetet och balanserat varande. 

Jag erhåller idag certifikat som diplomerad Kristallhealingterapeut.

- Victoria 

Healingterapeut & grundare av BOHORETREAT Spirituella hem

woman-wearing-black-top-2072584 (1).jpg

MIN FILOSOFI

Att hitta hem är att hitta kraft och trygghet i harmoniskt samspel inom sig. Att våga lita till sin egen förmåga att läka, växa och stråla ur egen källa. Förmågan att väcka sitt inre och minnas sin styrka. Att vara i en kropp där medvetenheten får bo och sitt vackra kan leva. Jag tror inte att någon ska visa oss vägen hem. Inte heller att en metod fulländat läker oss hela. Jag tror att vi håller frågor i våra själar och besitter svar inom våra hjärtan för oss att söka och finna genom livet. Svar som vi kan nå genom att släppa kontrollen och ha tillit till vår egen röst. Om vi sanningsenligt vågar känna känslan som leder oss åt ett håll. Om vi i stillhet ser naturen, ser de verktyg som stödjer vår resa och hjälper oss att lyssna till vår intuition - leder det oss in på de stigar vi behöver vandra. Kanske möter du symboler och tecken som menar att du är på rätt spår, kanske sammanstrålar du med själar vars lykta lyser upp vägen du valt och hjälper dig att stå stark i din riktning. Genom din egen väg kan du väcka en inre kraft. Kraften som bara är din om den är din egen.  Moder jord lånar oss verktyg att använda och kristallstenarna är några av dem. Om de hittar till dig är det rätt verktyg för dig. Från min oas, genom kristallhealing och träffar- vill jag ge min hand. Dela lugn och skänka insiktsfull inspiration i det som är och stödja dig framåt.  Jag vill förmedla påminnande visdom om att vi alla är vackra och kraftfulla, med mer eller mindre kontakt till våra hjärtan. Fåglar sjunger att det finns så mycket magi omkring oss, inom oss, vilandes för oss att väcka.

IMG_0360.jpg

VAD JAG ERBJUDER

Jag erbjuder produkter till försäljning i webbshop ( Lanseras sommar/höst 21 ) samt fysiskt showroom på Kattholmen i Gustavsbergs hamn. Jag bokas för kristallhealingbehandlingar, kristallrådgivning och samtal. Jag håller workshops, spirituella event och retreats privat och för företag.

elena ray 1.jpg